fbpx
HP Printer Firmware Updates

Πώς οι κατασκευαστές εκτυπωτών αποτρέπουν τη δυνατότητα χρήσης ξαναγεμισμένων ή συμβατών δοχείων, ώστε να αποκομίζουν κέρδη από την πώληση των επώνυμων δοχείων μελάνης και των κασετών γραφίτη τους.

 

Οι κατασκευαστές εκτυπωτών αποκομίζουν κέρδη από την πώληση των επώνυμων δοχείων μελάνης και των κασετών γραφίτη τους. Εξαιτίας αυτού, εγκαθιστούν συχνά ενημερώσεις υλικολογισμικού στους εκτυπωτές για να τους αποτρέψουν τη δυνατότητα χρήσης ξαναγεμισμένων ή συμβατών δοχείων. Η HP κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ενημέρωση υλικολογισμικού έχοντας αυτό κατά νου.

 

Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι τα δοχεία μας έχουν την τεχνολογία ώστε να γίνονται αποδεκτά από τους εκτυπωτές HP. Ενώ εμείς εργαζόμαστε για αυτό, εσείς μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε γνήσια δοχεία. Αυτό το παιχνίδι "της γάτας με το ποντίκι" μεταξύ των κατασκευαστών εκτυπωτών και εκείνων που πωλούν ξαναγεμισμένα ή συμβατά προϊόντα δεν είναι καινούργιο και εάν διαθέτετε εκτυπωτή που εκτελεί αυτόματες ενημερώσεις, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας.

 

Όσο δεν αναβαθμίζετε το υλικολογισμικό των εκτυπωτών, 
μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλα τα ξαναγεμισμένα μελάνια & toner χωρίς πρόβλημα.
 
 
 
Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις εκτυπωτών HP;

 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω:

 

 

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την αναλυτική διαδικασία και στο youtube 

 

 

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Μάιο του 2006 στη Βέροια - Εδέσσης 16. Κύρια δραστηριότητα είναι η επαναγέμιση - ανακατασκευή μελανιών και τόνερ για όλους τους εκτυπωτές, Φαξ & Φωτοτυπικά.

Επικοινωνία

Εδέσσης 16,
Βέροια ΤΚ: 59100
Τ. 23310 77557
e-mail: info@melanaki.gr

 
Top